Μεσσηνιακή Μάνη & Καρναβάλι Μεσσήνης από 293 & 39€ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΥΛΟΣ - ΜΕΘΩΝΗ
 ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ- ΛΙΜΕΝΙ  - ΔYΡΟΣ - ΑΡΕΟΠΟΛΗ 1η μέρα: Αθήνα - Αρχαία Μεσσήνη - Πάρκο Σιδηροδρόμων - Καλαμάτα
Αναχώρηση στις 08:30 από την Αθήνα μέσω σήραγγας Αρτεμισίου, Μεγαλόπολης για την όμορφη Μεσσηνία και το ιδιαίτερα εντυπωσιακό αρχαιολογικό πάρκο της αρχαίας Μεσσήνης (έξοδα ατομικά). Καθώς θα το περπατάμε, θα νιώσουμε τη λάμψη της πολιτείας που είχε μια όψη μυθική, στολισμένη όπως ήταν με τα αριστουργηματικά γλυπτά του Δαμοφώντα. Αργότερα θα επισκεφθούμε στην πόλη της Καλαμάτας το πολυβραβευμένο πάρκο σιδηροδρόμων με τα τρένα αντίκες (έξοδα ατομικά). Ακολουθεί μικρή περιήγηση στην αποκριάτικα στολισμένη παλιά πόλη γύρω από το κάστρο και επίσκεψη στην εκκλησία της Υπαπαντής, τη Μητρόπολη της Καλαμάτας και στο ιστορικό εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, όπου νιώθει κανείς την παρουσία των Κολοκοτρώνη, Νικηταρά και άλλων οπλαρχηγών να γονατίζουν μπροστά από την ωραία πύλη, ξεκινώντας την Επανάσταση. Εγκατάσταση στο Elite City Resort 4*, ξεκούραση και το βράδυ δείπνο μπουφέ.
 
2η μέρα: Καρδαμύλη - Λιμένι - Δυρός - Αρεόπολη
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε για μια πανοραμική διαδρομή γεμάτη μνήμες και μεσαιωνικούς πύργους στη Μεσσηνιακή Μάνη. Περνώντας την Στούπα και την γραφική Καρδαμύλη, το Λιμένι (γενέτειρα και Πύργος των Μαυρομιχαλέων) και επίσκεψη στα Σπήλαια Δυρού - Βλυχάδας (εφόσον βρίσκεται σε λειτουργία - έξοδα ατομικά), για συναρπαστική βαρκάδα! Επιστρέφοντας, χρόνος στην ιστορική Αρεόπολη για καφέ και γεύμα (έξοδα ατομικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και το βράδυ δείπνο μπουφέ.
 
3η μέρα: Μουσείο Καρέλια - Πεταλίδι - Μεθώνη - Πύλος
Πλούσιο πρόγευμα μπουφέ και αρχικά, θα επισκεφτούμε το κόσμημα της πόλης, το μουσείο που τελεί υπό την αιγίδα της οικογένειας Καρέλια και είναι ιδιωτική συλλογή παραδοσιακών στολών του Λυκείου Ελληνίδων (έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για εικόνες μοναδικές που μας συντροφεύουν στον γύρο μας, που αρχίζει με στάση για καφεδάκι στο παραθαλάσσιο Πεταλίδι. Από απόσταση βλέπουμε την καστρόπολη της Κορώνης, χτισμένη στη ρίζα του βράχου, σχεδόν απροσπέλαστη. Στη συνέχεια βλέπουμε την καταπληκτική θάλασσα της Φοινικούντας, το Ενετικό παραθαλάσσιο κάστρο της Μεθώνης και την ιστορική Πύλο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και το βράδυ δείπνο μπουφέ.
 
4η μέρα: Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσηνίας – Καρναβάλι Μεσσήνης - Αθήνα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσηνίας (έξοδα ατομικά) στην καρδιά του ιστορικού της κέντρου, εκεί όπου παλιά βρισκόταν η Δημοτική Αγορά της πόλης. Χρόνος για βόλτα, καφέ και φαγητό στην πόλη (έξοδα ατομικά) πριν μεταβούμε στη Μεσσήνη για το ιστορικό Καρναβάλι με περισσότερα από 160 χρόνια ιστορίας. Παραδοσιακές και σύγχρονες εκδηλώσεις, καρναβαλιστές με άρματα, κέφι και χορός μας συντροφεύουν, πριν επιστρέψουμε με τις καλύτερες εντυπώσεις στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.


 
Τιμή κατ’ άτομο, με πούλμαν
  3 ΜΕΡΕΣ
25-27/2
4 ΜΕΡΕΣ
24-27/2
Δίκλινο θέα κήπο 293 399
Bungalow 293 399
Δίκλινο θέα θάλασσα 314 432
3ο άτομο 259 349
3ο άτομο έως 12 ετών 145 180
4ο άτομο έως 12 ετών 205 270
Μονόκλινο 365 509
 
Περιλαμβάνονται: •  Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο ELITE CITY RESORT 4* • Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Αρχηγός/Συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α.
 
Δεν περιλαμβάνονται: O φόρος διανυκτέρευσης 3 € ανά δωμάτιο ανά διαν/ση • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων

Σας αρέσει η προσφορά μας; Μοιραστείτε την με τους φίλους σας


© 2019 OurTravel - Powered by Kentico CMS | Όροι χρήσης | SiteMap